Ouderendag 2023 vierde de Federatie van Wassenaarse Ouderenorganisaties (FWO) dit keer met een muzikale middag in de theaterzaal van de Warenar.

Zo’n tachtigtal bezoekers had gehoor gegeven aan onze uitnodiging en na de ontvangst met een kopje thee of koffie (iets lekkers ontbreekt daar natuurlijk niet aan), kon de voorstelling van Marjolein Meijers, ooit bekend als een van de twee Berini’s, beginnen!

Tussen de twee muzikale alleskunners, Walter en Onno Kuipers, begint de bas met Marjolein een muzikale tocht door verschillende Europese landen. Van Schotse, Ierse, Griekse, Spaanse en Italiaanse melodieën tot Nederlandse liedjes…voor ons verstrijkt de tijd, maar op het podium is het tijdloos.

Viool, gitaar, bas, accordeon, banjo, trekzak en doedelzak, moeiteloos wordt er tussen de verhalen over opa’s, oma’s, broer en moeder, Scheveningen, Berkel en Rodenrijs, de camping in Assen en een recept voor een aubergineschotel op muziek, geschakeld tussen deze instrumenten.

Een pauze tussendoor met een drankje en een hapje, prima verzorgd door Michel Sirre en co, om even bij te komen …

Met een voldaan gevoel, de mooie muziek nog in het hoofd, sloten wij deze Ouderendag 2023 af met dank aan de Evenementencommissie die, al in een vroeg stadium, heeft geregeld dat wij “tijdloos” in onze stoel konden genieten van deze muzikanten.

Dank ook aan de dames van de Zonnebloem die er voor zorgden dat iedereen die dat graag wilde deze voorstelling bij kon wonen evenals de chauffeurs van de Bijbus, zij stonden weer klaar om bezoekers te vervoeren.

En last but not least zijn wij Omen Uitvaartzorg, Fonds Wassenaar en Antiquariaat Parnassos erkentelijk voor het mede mogelijk maken van deze middag.

Uit de reacties maakten wij op dat men vrolijk huiswaarts keerde, en dat is wat wij graag horen: een ontspannen middag met een lach op het gezicht!

De Evenementencommissie gaat alweer nadenken over volgend jaar…

Tijdloos met Marjolein Meijers , Walter en Onno Kuipers!

Ouderendag 2023