VOORAANKONDIGING

Vrijdag 4 oktober 2024 viering OUDERENDAG in Wassenaar

Na enkele keren de Ouderendag in de Warenar gevierd te hebben met theatervoorstellingen en andere presentaties gaat de viering dit jaar plaatsvinden op een andere locatie.
De Federatie Wassenaarse Ouderenorganisaties gaat dit jaar de Ouderendag vieren op DUINRELL. Negen jaar geleden zijn de deelnemers ook als een hartelijk ontvangen toen in de Schaapskooi.

Vanaf 10.00 uur zijn we nu welkom in de Van Pallandt zaal.
Daar zullen de deelnemers ontvangen worden door de heer Van Zuylen van Nijevelt. Hij zal waarschijnlijk wat vertellen over de laatste ontwikkelingen en plannen voor het park. Hierna kunnen degenen die dit leuk vinden met de Duinrell Express een toertje maken over het terrein. Degenen die nog niet aan de beurt zijn worden verrast met een muzikaal intermezzo opnieuw verzorgd door de gepensioneerde Wassenaarse huisartsen.

Rond 12.30 uur zal er een lunchbuffet klaar staan. Na afloop kan iedereen voor zichzelf nog het park bezoeken.
We hopen dus op heel mooi weer!!!
Dit alles kan de Federatie met bijzondere medewerking van de directie van het park en het restaurant en sponsors aanbieden voor het bedrag van €10,00 p.p.

Noteert u vast de datum in uw agenda? Vanaf 1 augustus wordt de inschrijving opengesteld en krijgt u meer informatie via de Wassenaarse Krant en de website van de Federatie www.fwowassenaar.nl .
(wijzigingen onder voorbehoud van bijzondere onmstandigheden)